Login

  • Geen producten in je winkelmand.

De online kookcursus; Een origineel cadeau voor elke kookliefhebber

Ken jij een thuiskok die binnenkort jarig is? Een aspirerend chef die volgende week afstudeert? Of iemand die nog wel wat hulp in de keuken kan gebruiken? Dan is de online kookcursus van de Kookuniversiteit wellicht het perfecte cadeau voor hem of haar! Waarom? Dat lees je hier!

Een leven lang plezier

De online kookcursus van de Kookuniversiteit cadeau geven houdt in dat de gelukkige ontvanger van jouw cadeau onbeperkt toegang zal hebben tot online kooklessen van de beste koks van Nederland. De vaardigheden die wij aanleren in de kookcursus zijn op zo’n manier uitgelegd dat ze zijn te volgen voor koks van elk niveau, en bovendien kan de video natuurlijk gewoon even gepauzeerd worden als het toch nog wat te snel ging. De nieuwe kookkunsten zullen de ontvanger van uw cadeau (en zijn/haar diner gasten…) van een levenlang kook- en eetplezier voorzien. Een beter cadeau kunnen wij ons bijna niet voorstellen!

Gemakkelijk vanuit huis

Het grootste voordeel van een online kookcursus in natuurlijk het feit dat het gewoon vanuit het gemak van je eigen keuken te volgen is. Het is niet nodig om rekening te houden met drukke schema’s en zakenreizen als je de kookcursus cadeau geeft, de ontvangen van jouw cadeau kan de cursus gewoon in zijn/haar eigen tijd volgen. En omdat onze kookcursus na aankoop onbeperkt beschikbaar is, is het ook niet nodig om snel door de lessen heen te jagen – alles rustig op je eigen tempo, en zo volop gebruik maken van de kans om van de topkoks van Nederland te leren koken!

Leren koken zonder recept

In de online kookcursus van de kookuniversiteit wordt er niet gefocust op het tot in de puntjes volgen van recepten. In plaats daarvan wordt de nadruk gelegd op koken zonder recept en leren vertrouwen op je koksgevoel. Alle basistechnieken – van snijden en marineren tot koken en combineren – worden stap voor stap uitgelegd en gedemonstreerd. Dankzij deze slimme methode zal de ontvanger van jouw cadeau straks altijd lekker en gezond kunnen koken, met wat er dan ook toevallig in de koelkast ligt.

Enthousiast geworden? Dan kun je hier de gratis proefcursus volgen om een idee te krijgen van wat de online kookcursus precies inhoudt. Mocht je al helemaal overtuigd zijn, dan kun je hier de online kookcursus aanschaffen en cadeau geven aan de gelukkige kok in kwestie!

[thrive_leads id=’4692′]

10/06/2018
© 2020 Kookuniversiteit