Login

  • Geen producten in je winkelmand.

Wat zijn de voordelen van een online kookcursus?

Met onze online kookcursus zijn wij van de Kookuniversiteit uniek in Nederland – geen andere Nederlandse cursus die je de basis van het koken tot in de puntjes aanleert is immers vanuit het gemak van je eigen keuken te volgen. Maar wat zijn nou precies de voordelen van het volgen van een kookcursus online in plaats van op locatie? Daar gaan we deze week eens even op in!

Leer op je eigen tempo

Iedereen leert op een unieke manier, en daar zal ongetwijfeld ook een eigen tempo aan vast zitten. Doordat de online kookcursus van de Kookuniversiteit gewoon op je eigen tempo kan worden doorlopen, kun je er zeker van zijn dat je alle informatie die onze Michelenster chefs voor je uitleggen ook echt in je op zult nemen. De kookcursus is onbeperkt toegangkelijk, dus je kunt elke les zo vaak herhalen als je wil en pas als je het echt helemaal onder de knie hebt doorgaan naar de volgende stap. Wel even wat anders dan een groepscursus koken, waar meestal het tempo van de meerderheid wordt aangehouden.

Iets gemist? Gewoon even terugspoelen

Een ander voordeel van het volgen van een online kookcursus zit hem natuurlijk in het feit dat alles wat de chef uitlegt op film is vastgelegd. Dus lette je net even niet op of ging de uitleg je wat te snel? Dan kun je gewoon even het filmpje terugspoelen. Ook handig als je aantekeningen aan het maken bent; even het filmpje op pauze zodat jij notities kan maken die later ook daadwerkelijk terug te lezen zijn…

Privéles van een Michelinster chef, in je eigen keuken

Met onze online kookcursus krijg je privéles van Michelenster chefs, vanuit het gemak van je eigen keuken! Het is niet nodig om je aan te sluiten bij een grote groep waardoor je het risico loopt delen van de info te missen. Een keuken en een laptop of tablet is alles wat je nodig hebt om de kennis van een paar van de beste koks van Nederland in je op te nemen en eigen te maken.

Leer koken op gevoel

Naast dat onze kookcursus uniek is in het feit dat hij geheel online wordt aangeboden, is de kookcursus inhoudelijk ook nog eens een van de beste. Zo wordt er bijvoorbeeld gefocusd op koken op gevoel, zonder recept, en benadrukken wij het opgebruiken van producten die je nog in huis hebt liggen om het weggooien van eten zoveel mogelijk te voorkomen. Dit alles doen we gewoon op instapniveau – je hoeft geen topkok te zijn om onze cursus te kunnen volgen. Integendeel, zelfs als je amper de titel thuiskok draagt, zijn onze duidelijke instructies en behulpzame tips net wat je nodig hebt om beter te gaan koken!

Lekker koken in je pyjama

Gewoon lekker koken in je pyjama met je favoriete muziek op de achtergrond, terwijl onze topkoks de kunst van het koken even stap voor stap uitleggen. Wel zo comfortabel.

Enthousiast geworden? Neem dan gelijk even een kijkje bij onze gratis proefcursus!

[thrive_leads id=’4692′]

10/06/2018
© 2020 Kookuniversiteit