Na het volgen van deze gratis kookcursus...

 • check-circle
  Bezit jij de vaardigheden voor koken zonder recept
 • check-circle
  Gebruik jij altijd de vijf elementen van een goed gerecht 
 • check-circle
  Heb jij meer vertrouwen in je eigen kookkunsten
 • check-circle
  Begrijp jij het concept van online leren koken
 • check-circle
  Kan je een gerecht improviseren met wat voor ingrediënten je ook hebt.  

3 Lesonderdelen

1000+ Cursisten

10+ Handige tips

"

Absoluut de moeite waard. Zo'n enorm waardevolle cursus als deze, zou ik voor zestig euro ook hebben gekocht. Super dat de Kookuniversiteit zoiets moois gratis aanbied! 


Jan de Ligt 54 jaar

Mark Gratama Chef

Al bijna 10 jaar heb ik de eer om met mijn team van Restaurant ML op het hoogste niveau te koken. In deze Online Kookcursus leer ik jou beter te koken door je een aantal essentiële kookvaardigheden te leren. 


Deze lessen laten je zien uit welke onderdelen "goed kunnen koken" nou eigenlijk allemaal bestaat. En dat is niet een recept uit te hoofd leren ;). Met deze kennis ben je in staat om elk gerecht tot een unieke smaakexplosie te maken! 


Daarnaast laat deze cursus goed zien hoe online leren koken werkt. Wie denkt dat je niet via het internet kan leren koken ziet hier het bewijs dat het wel kan!

quote-left

Bedankt voor deze gratis cursus en de persoonlijke benadering. Ik heb al diverse tips & tricks van Mark gebruikt. Super.  

quote-right
Daan van Diepen Chef

Daan

(26) - Haarlem

quote-left

Yes, ik heb de kookcursus gevolgd. Dank voor de vele en waardevolle informatie die jullie geven in jullie cursus. Meer dan de moeite waard. 

quote-right
kookuniversiteit

Pascale

(25) - Delft

quote-left

Ben al begonnen met mijn eigen gerechten verzinnen. En het smaakt nog goed ook! Kookuniversiteit bedankt en keep up the good work!

quote-right

Janet

(52) - Arhnem

De Kookuniversiteit heeft als doel om van jou een top kok te maken. En dat doen we niet door jou een aantal standaard gerechten te leren! 


Goed leren koken bestaat uit een het aanleren van een aantal kookvaardigheden. Wat is de reden dat bepaalde smaakcombinaties goed werken?  Welke structuren zitten er in een goed gerecht?  Waar moet je allemaal aan denken als je ingrediënten met elkaar wilt combineren?  


Met deze kennis in huis ben je zeker in staat om een top kok te worden!

Online kookcursus
X
'