• Online Kookcursus Kookuniversiteit
  4.8( 5 BEOORDELINGEN )
  1156 STUDENTEN

      Over deze Online Kookcursus


  Met deze Online Kookcursus ontwikkel jij je tot een top kok: Iemand met de kookvaardigheden om met elke combinatie van ingrediënten iets bijzonders op tafel te zetten. Zonder dat je hiervoor een recept nodig hebt. En de cursus is gewoon bedoelt voor hobby koks: Mensen die houden van lekker eten en nog beter willen leren koken.

      Voor wie is deze Online Kookcursus geschikt?


  De Online Kookcursus is bedoeld voor elke hobbykok die zijn kookvaardigheden verder wilt verbeteren. Het maakt hierbij niks uit of je al enige tijd in de keuken staat of pas net begint. Het draait om een andere manier van koken die Mark Gratama en zijn team aan je uitleggen. 

      Wat kan jij na het volgen van deze Online Kookcursus?


  • Koken zonder recept
  • check
   Vol vertrouwen alle soorten vlees en vis bereiden
  • check
   Gezonder koken door gebruik van handige kooktechnieken
  • check
   Je bent creatiever in de keuken en durft af te stappen van de 'standaard' gerechten
  • check
   Je kunt koken op gevoel(!). Bij het proeven van je gerecht weet jij direct hoe je het gerecht nog net iets beter op smaak kunt brengen

      Belangrijk om te weten!


  De kookuniversiteit maakt gebruik van de 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Hoe weet je nou zeker of de cursus wat voor jou is? Het beste is door te starten en het te gaan doen. Dan weet je snel genoeg of deze manier van leren bij jou past. Is dit niet het geval? Geen probleem. Binnen 14 dagen na de aankoop datum storten wij gewoon het gehele aankoop bedrag weer terug. Zo weet je zeker dat je geen miskoop maakt. Wij weten dat natuurlijk al zeker 

      Leermethode


  De kookcursus bestaat uit 3 onderdelen met elk meerdere modules. Elke module is opgedeeld in meerdere units. 

  Units bestaan uit videofragmenten, tekstuele uitleg, afbeeldingen en quizvragen. Zo leer jij stap voor stap beter koken. 

      Over de instructeurs


  Alle instructeurs werken bij Michelinster Restaurant ML. Restaurant ML wordt geleid door Mark & Liane (vandaar ML). Mark kookt al meer dan 20 jaar op het hoogste niveau. Voor al dit werk is hij in 2010 beloond met een Michelinster. Daardoor behoort restaurant ML tot de top 100 restaurants van Nederland. Mark en zijn team koken met passie, gevoel en geven les op hun eigen manier. Ze hebben nog nooit voor de camera gestaan. Dat levert eerlijke, pure en fijne manier van leren koken op! 

      Veelgestelde vragen


  Hoelang heb ik toegang tot de cursus? 

  Voor wie is deze kookcursus bedoelt? 

  Heb ik speciale apparatuur nodig om de kookcursus te kunnen volgen?

  Wat moet ik al kunnen om de kookcursus te kunnen volgen?

  Is de tijdelijke actie ook echt tijdelijk? 

  149.95